Gündem

‘Birlikte Güçlüyüz’ dedi.. ‘Adaylıktan Çekildi’

Zafer Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Cemil Akkoçak, CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy lehine çekildiğini beyan etti.

Zafer Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Cemil Akkoçak’ın açıklaması şöyle;

“1 Mart 2024 tarihinde Zafer Partisi Antakya Belediye Başkan adayı olarak yola çıktım. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün şahsi meselesi olan Hatay’ın 2011 Suriye krizi sonrası yaşadığı sorunları ve 6 Şubat depremi ile büyüyen sıkıntıları bu adaylık sürem boyunca hemşerilerimizle paylaştım.

‘MÜLTECİ MESELESİ’

“Zafer Partisi Genel Başkanı Sn. Ümit Özdağ’ın Hatay’ın ve Türkiye’nin menfaatleri doğrultusunda dile getirdiği ve ciddi çalışmalarda bulunduğu mülteci meselesini Antakyalı halkımıza anlatmaya çalıştım.

‘AMACIM BİRLEŞEREK KAZANMAK’

“ Bu süre zarfında Antakya halkının da en büyük sorununun mülteci sorunu olduğunu gördüm. Amacım bölmek değil, birleşerek kazanmak ve bu sorunun üzerine daha güçlü bir şekilde gitmektir.

‘AKSOY İLE BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ’

“Bu sebepten dolayı; mülteci konusunda aynı hassasiyeti taşıyan ve her ortamda Mülteci meselesini dile getiren CHP Antakya Belediye Başkan adayı Sn. Hüseyin Aksoy’u 31 Mart’ta yapılacak olan seçimde destekleme ve çalışmalarıma Sn. Hüseyin Aksoy ile devam etme kararı verdim.

‘BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

“ Bu süre zarfında bana her konuda destek olan başta aileme, dostlarıma ve bana inanan tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Biz birlikte güçlüyüz ve yolumuz çok uzun.” dedi.

SARIZEYBEK ÇAĞRI

Muhalefetin yerel seçimlere çoklu adaylarla gidişini eleştiren emekli Albay, araştırmacı yazar Erdal Sarızeybek, sosyal medya hesabından ‘Aklın yolu bir’ notuyla yaptığı apaylaşımda:

Her ne sebepten olursa olsun, Yerel seçimlerde dağılmış bir muhalefete.. Toplumsal bir ayar verilmek isteniyorsa eğer, 31 Mart bir fırsat olabilir. Memlekette siyaseti dizayn etme çabalarında da verilebilecek en güzel cevap olur. Sandığa gidelim” diyerek 31 Mart yerel seçimlerle ilgili olarak sandığa gitme çağrısı yaptı.

Kaynak: Yerel Ajanslar/Hatay Söz

Sarızeybek Haber

Erdal Sarızeybek, Emekli Albay, araştırmacı yazar. Terör ve siyaset üzerine yayımlanmış 16 eseri bulunmaktadır.
Başa dön tuşu