Gündem

Antalya.. ‘Aday Çekildi’

İYİ Parti’nin Antalya Muratpaşa Belediye başkan adayı Turgut Bucak, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

İYİ Parti’nin Antalya Muratpaşa Belediye başkan adayı Turgut Bucak, “İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğim günden bu yana elimden gelen tüm maddi ve manevi çabayı kendi gücümle gösterirken, partimiz teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığımı gördüm” diyerek adaylıktan çekildi.

‘DOĞRU OLANI YAPMAK UĞRUNA ÇEKİLİYORUM’

İYİ Parti’nin Antalya Muratpaşa Belediye başkan adayı Turgut Bucak, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“2024 seçimlerinde de partimiz, çalışma arkadaşlarımız ve Genel Merkezimiz tek başına seçime girme kararı almıştır. Bende bu kararın gereği olarak bu kritik ve zorlu süreçte İyi Parti Antalya  Muratpaşa Belediye Başkan adayı oldum.

‘YALNIZ BIRAKILDIM’

“Ancak İYİ Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak ilan edildiğim günden bu yana elimden gelen tüm maddi ve manevi çabayı kendi gücümle gösterirken, partimiz teşkilatı tarafından yalnız bırakıldığımı gördüm.

‘ADAYLIKTAN ÇEKİLİYORUM’

“Yaptığım somut değerlendirmeler sonucunda, milletimiz için doğru olanı yapmak uğruna 5 Mart itibarıyla İyi Parti Antalya Muratpaşa Belediye Başkanlığı Adaylığından çekiliyorum”

İL BAŞKANI DOĞRULADI

Antalya yerel ajansı Hürses’e açıklama yapan İyi Parti Antalya İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan da istifayı doğruladı.

Kısa bir açıklama yapan Başkan Vahdet Afşin Karacan: ’’İstifa haberleri doğru. Turgut Bucak Muratpaşa belediye başkan adaylığından çekildi. Bundan sonrası için hayırlısı olsun’’ diye konuştu. 

CHP ADAYLARINA DESTEK

Bucak’ın, CHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal ve CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek’e destek vereceği öğrenildi.

Kaynak: Yerel Ajanslar/Cumhuriyet

Sarızeybek Haber

Erdal Sarızeybek, Emekli Albay, araştırmacı yazar. Terör ve siyaset üzerine yayımlanmış 16 eseri bulunmaktadır.
Başa dön tuşu