Siyaset

‘İmamoğlu’ dedi.. ‘İstifa Etti’

İYİ Parti Eyüpsultan Belediye Meclis Üyesi adayı Güniz İlayda Keskin, partisinden istifa ederek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Adayı Mithat Bülent Özmen’e destek vereceğini açıkladı.

Keskin, konuya ilişkin yaptığı basın toplantısında şunları ifade etti:

“Bu vatanın bir evladı bir anne bir iş insanı olarak bu düşüncelerle ve yanlışlara çözüm bulmak amacıyla kurulmasına destek olduğum İYİ Parti’de siyasi yaşamıma başladım.

‘DELEGELERİN OYLARIYLA SEÇİLDİM’

-2017 den bu bugüne kadar süre gelen yıllar içerisinde il ve ilçe yöneticisi olarak görev yaptım. Son olağan kongrede de değerli delegelerin oyları ile seçilerek Eyüpsultan İlçe Başkanı oldum.

‘HALKLA İÇ İÇE HALKA HİZMET’

-Tüm görevlerimi halkla iç içe toplum menfaatlerini gözeten bir şiar içerisinde yapmaya gayret gösterdim. İş hayatımda ve siyasi yaşamımda samimiyet ve dürüstlük her zaman önceliğim oldu.

” MEVCUT İKTİDARA HİZMET EDEN BİR ANLAYIŞ’

-Büyük mücadele ve emeğin karşılığında İYİ Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı görevimden; gelinen son nokta da parti menfaatlerinin,üzülerek söylüyorum ülke menfaatlerinin önüne geçmesi parti içerisindeki liyakatsiz usulsüz atamalar ve

Son olarak da Akşener’in her ne olursa olsun mevcut iktidara karşı dayanışma içerisinde ‘Seçilecek Aday’ mantığında hareket ederken bir yön değiştirerek mevcut iktidara göz göre göre hizmet eden bir anlayış içerisine girmesi sonucunda partimden istifa ettim.

Şu an herhangi bir siyasi parti kimliği taşımıyorum.

‘İMAMOĞLU VE ÖZMEN’E DESTEĞİMİ AÇIKLIYORUM’

– İstanbul’un menfaati Eyüpsultan’ın liyakatli yönetilmesi için 31 Mart’ta yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’na Eyüpsultan Belediye Başkanlığı seçimlerinde de benim için çok kıymetli biri olan Dr Mithat Bülent Özmen’e desteğimi sizlerin huzurunda açıklamak istiyorum.

‘TANIDIKÇA SEVECEKSİNİZ’

-Mithat Bülent Özmen’in Eyüpsultan için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Ülkesini seven liyakat sahibi çalışkan ve tanımaktan mutlu olacağınız her daim bir dost gibi kapısını çalacağınız içimizden biri olduğunu tüm samimiyetimle belirtmek isterim. Tanıdıkça ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı tüm Eyüpsultan görecek.

HATAY’DA CHP’YE DESTEK

Zafer Partisi Antakya Belediye Başkan Adayı Cemil Akkoçak, CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Aksoy lehine çekildiğini beyan etti.

Kaynak: Ajanslar/ Sözcü

Sarızeybek Haber

Erdal Sarızeybek, Emekli Albay, araştırmacı yazar. Terör ve siyaset üzerine yayımlanmış 16 eseri bulunmaktadır.
Başa dön tuşu