Gündem

Şanlıurfa.. ‘CHP’ye Ağır İtham’

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’da aday tanıtım toplantısında konuştu.

Erdoğan dün Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı üzerinden muhalefeti hedef aldı.

Konuyla ilgili açıklama şöyle:

“CHP siyasi mihengini kaybetmiş, yörüngeden savrulan bir partiye dönüşmüştür. Türkiye üzerinde hesabı olan herkesin kullanabileceği bir aparat haline gelen CHP’nin durumu, İstanbul’daki son terör saldırısıyla ortaya çıkmıştır.

‘SALDIRIYI YAPAN CHP YÖNETİCİLERİ’

Bu saldırıyı yapanların en büyük hamisi Genel Başkanı olmak üzere CHP yöneticileridir. Özgür efendi genel başkan seçildiği kongre kürsüsünden selam gönderdi. CHP yöneticilerinden bazıları eylemi yapan teröristleri savunmak için Meclis’e verdikleri soru önergeleri bile var.

‘PKK’YA YOLDAŞ’

“ CHP güdümündeki medya kuruluşlarının terör örgütlerinin bültenine dönen içler acısı halini saymıyorum bile. Bu parti uzunca bir süredir PKK’nın siyasi uzantılarıyla yoldaşlık yapıyor. İktidara gelebileceklerini zannediyorlar.

‘ASIL SUÇ CHP’DE’

Halbuki terör örgütleri de iç ve dış uzantıları da CHP’yi koçbaşı olarak kullanmaktadır. Siyasette rotasını kaybeden CHP, Türkiye’ye dair hesabı olan tüm odakların oyuncağı olmuştur. Asıl suç siyasi kariyerleri uğruna kendini kullandıran CHP yönetimidir.”

İSTANBUL

Dün İstanbul’da, Çağlayan Adliyesi önünde silahlı saldırı düzenlenmiş, i olayda üçü polis, altı kişi yaralanmış, yaralılardan biri yaşamını yitirmişti.

Kaynak: Ajanslar

Erdal SARIZEYBEK

Emekli Albay, araştırmacı yazar. Terör ve siyaset üzerine yayımlanmış 16 eseri bulunmaktadır.
Başa dön tuşu