Güvenlik

Bela ‘Geliyorum’ diyor.. ‘6 Afgan Bir Oldu’

Aksaray’da, yolda yürürken Afganistan uyruklu 6 kişinin saldırısına uğrayan Oğuzhan T. (19) bıçakla karnından, arkadaşı E.Y.B. (15) ise gözüne aldığı kemer darbesiyle yaralandı.

Bununla bağlantılı olarak emekli Albay Erdal Sarızeybek, sığınmacılar üzerinden yapılacak olası provokasyonlara karşı uyardı.

6 AFGAN SALDIRDI

 Aksaray Şeyh Hamit Mahallesi 3306 Sokak’ta saat 17.00 sıralarında, iddiaya göre, Oğuzhan T. ile arkadaşı E.Y.B., Kılıçaslan Parkı’nda gezdikten sonra evlerine dönerken Afganistan uyruklu olduğu öğrenilen 6 kişinin saldırısına uğradı.

HASTANEYE SEVK

Saldırıda Oğuzhan T. bıçakla karnından, E.Y.B. ise gözüne aldığı kemer darbesiyle yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralı 2 genç, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

SALDIRGANLARDAN 4’Ü YAKALANDI

Polis kaçan saldırganlardan 4’ünü yakalarken, 2’sinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

SARIZEYBEK UYARI: ‘TEDBİRLİ OLUN’

Emekli Albay, araştırmacı yazar Erdal Sarızeybek hem dün yaşanan AKP Küçükçekmece İlçe Başkanına yönelik hem de bugün gençlerimize sığınmacılardan tarafından yapılan saldırıya dikkati çekerek olası provokasyonlara karşı güvenlik makamlarını tedbirli olunması konusunda uyardı.

PROJE SON AŞAMADA

X sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sarızeybek, ‘Güvenlik makamlarını uyarıyorum. BOP’un son aşaması, iç karışıklık yaratarak hedef ülkeleri anayasal rejimini değiştirmeye zorlamak ve projeye uygun hale getirmektir. Tedbirli olun’ diyerek ülkemizi hedef almış BOP Projesine dikkati çekti.

Kaynak: Sarızeybek/Ajanslar

Sarızeybek Haber

Erdal Sarızeybek, Emekli Albay, araştırmacı yazar. Terör ve siyaset üzerine yayımlanmış 16 eseri bulunmaktadır.
Başa dön tuşu